YOZUVGA QARAB DIAGNOSTIKA QILISH TA’LIMOTINING VUJUDGA KELISH TARIXI - Muminova Javxar Choriyevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqola orqali grafologiya haqidagi boshlang’ich tushunchalar va ta’limotning vujudga kelish tarixini bilib olish mumkin.