MAKTAB O’QUVCHILARINI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Anvarjonova Dilnozaxon Nuritdinovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Oila va oilaviy munosabatlar ayniqsa ota-ona va farzandlar o„zaro aloqalari jamiyatda yuzaga kelgan davrlardan buyon eng muhim muammolardan biri bo„lib kelgan. Jamiyat rivojlanib borgan sari bu muammoning ahamiyati yanada ortib boraveradi.