BOSHLANG’ICH TA’LIMDA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Madiyor Palvannazirovich Masharipov, Abdusamatova Gulchexra Zairovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‟ich ta‟limda ta‟lim samaradorligini oshirishda raqamli texnologiyalardan foydalanish imkoniyatlari keng yoritib berilgan.