ODAMOVI BOLALARNING JAMIYATGA KIRISHISHDA DUCH KELADIGAN MUOMMOLARNI KORREKSIYA QILISH - Boymurodova Naima Nizomjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada bolalarda ko‟p uchrab turadigan xususiyat odamovilik va uni korreksiyalash to‟g‟risida ma‟lumot va tavsiyalar keltirilgan. Pedagog va psixologlar faoliyat jarayonida qo‟llashlari mumkin.