O’QUVCHILARDA BOLALIKDAN IJTIMOIY DUNYO TO‘G‘RISIDAGI BILIMLARNI O‘ZLASHTIRISH - Rajapov Samar Uralovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Muallif ushbu maqola orqali o'quvchilardagi ijtimoiy dunyo qarash, ularni bilm o'zlashtirishi borasida so'z yuritiladi.