O’QUVCHILARDA O’SMIRLIK DAVRINING PSIXOLOGIK MUAMMOLARI VA ULARNING MUQOBIL YECHIMLARI - Sobirova Nasiba Mufaridhon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
ushbu maqolada muallif o’smirlik davridagi psixologik muammolar va ularning yechimlari haqidagi fikrlarini yoritib o'gan.