ETIKETNING INSON PSIXIKASIGA TA’SIRI - Abdurashidov Telman Xudayberdiyevich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada etiket qoidalari va uni inson psixikasiga ta‟siri, jinslararo tafovutlari haqida fikrlar keltirilgan.