BOLALARDA QO’RQUV TUYG’ULARINI YENGISHDA PSIXOLOGIK MASLAXAT - Nazarova Fazila Shamsidinovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mаqоlаdа muallif asosan bolalardagi qo'rquv hislari, uni yengish usullari va psixologik yordam ko'rinishlari xaqida so'z yuritadi.