ИМОМ АБДУЛҲАЙ ЛАКНАВИЙНИНГ ҲАЁТИ ВА ИЛМИЙ ФАОЛИЯТИ - Аҳмаджонов Акбарали (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Мазкур мақолада ислом оламининг забардаст олими Имом Абдулҳай Лакнавий ҳаѐти ва илмий фаолияти хақида сўз боради. Унинг илмий мероси ҳақида ҳам сўз боради.