O‘SMIR YOSHDAGI O’QUVCHILARDA SALBIY XULQ-ATVOR NAMOYON BO‘LISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Samatova Maqsuda Malikovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada bugungi globallashuv jarayoniga xos o‟smirlarda salbiy xulq-atvor namoyon bulishinig psixologik xususiyatlari yoritilgan.