Fatvo berishga doir hukm va odoblar - Jalolxonov Abbosxon (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada fatvoberishda muftiy uchun kerak bo‟ladigan shartlar va unga tegishli odoblar haqida ma‟lumot beriladi.