Moturudiy maktabining rivojlanish tarixi - Abdusattoriy Abdulloh (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maqolada Imom Motrudiyning hayot yo‟llari, u kishining ilmiy meroslari va asarlari haqida ma‟lumot beriladi.