ABUL ABBOS ZAHIRIDDIN AHMAD TEMURTOSHIY - Gadayev Furqat (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada Abul Abbos Zahiriddin Ahmad Temurtoshiyning hayoti va yozgan asarlari, ulamolarning Temurtoshiy haqidagi maqtovlari haqida malumot berdim.