DARS MASHG`ULOTARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISHNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Ashurova Baxtigul Salomovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Darslarni interfaol metodlarda tashkil etishning afzalliklari. O’qitish mazmunini yaxshi o’zlashtirishga olib keladi. Mazkur maqolda ta’lim-tarbiya jarayonining samaradorligini oshirish maqsadida interfaol metodlardan foydalanishning afzalliklari xususida fikr yuritilgan.