Gumanistik psixologiyaning asosiy prinsiplari - Qirg’izova Nilufar Olimjanovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada gumanistik psixologiyaning mazmun mohiyatini ochib beruvchi fikr, mulohazalar keltirilgan.