SHAXSNING INDIVIDUAL PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARINI NAMOYON BO’LISH SHAKLLARI - Jakbarova Muqaddas Xusanboy qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada shaxsning individual psixologik xususiyatlarining rivojlanish dinamikasi va psixik xususiyatlar haqida ma‟lumotlar keltirilgan.