Alohida ta’limga ehtiyoji bo’lgan o’quvchilarning qobiliyatlari va ularni namoyon bo’lish shakllari - Djurayeva Nasiba Islomovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada alohida ta‟limga ehtiyoji bo‟lgan o‟quvchilarning qobiliyatlari imkoniyatlarini namoyon bo‟lishi va o‟ziga xos xususiyatlari haqidagi fikr va muloxazalar keltirilgan.