BOLALARDA XARHASHA VA YIG‘LOQILIK SABABLARINI PSIXOLOGIK O‘RGANISH - Bozorova Ro‘zigul (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Mazkur maqolada bolalarda kechadigan har xil jarayonlar haqida so‘z boradi. Ulardagi nomoyon bo‘luvchi agressivlik holatlarining oldini olish. mavjud muammolarni o‘rganish borasida fikr yuritiladi.