Yoshlar tarbiyasiga salbiy ta’sir qiluvchi xolatlar va ularning psixologik yechimlari - Maxmudova Mashxura Payzullayevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Yoshlarni o„qib, ilm olishlari uchun keng imkoniyatlarni yaratilayotgani bizlarning qalbimizga quvonch baxsh etadi, ammo ushbu imkoniyatlarni suv istemol etish holatlari ham uchrab turadi albatta. Maqolani mutolaa qilar ekansiz siz hozirgi kun yoshlarida kuzatilayotgan salbiy xolatlar, ularning oqibatlari xaqida malumotlarga ega bo'lasiz.