Vespidae ариларига мансуб Polistinae турларининг зоогеографик тарқалиши - Эргашева А.З. (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Ушбу мақолада Тошкент воҳаси ҳақиқий ариларининг Polistinae турларининг таркиби, тарқалиши экологияси ва морфологик хусусиятлари тўғрисида қисқа маълумотлар келтирилган.