TA’LIM JARAYONIDA AGRESSIV HARAKATLAR VA KONFLIKTOGEN HODISALARNING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Raximova Shoira Rabbimovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada agressiv holatlar va konfliktogen hodisalarning pedagogik psixologik tavsifi haqida so’z borib, bir qator ilmiy-psixologik mushohadalar o'rin olgan.