MULOQOT MADANIYATI VA UNING JAMIYATDAGI O’RNI - Mirzayeva Maxsuda Xolmurodovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada muloqot va uning rivojlanishi, jamiyatda tutgan o’rni hamda o’qituvchi va o’quvchi orasidagi o’zaro ijtimoiy muloqat va manaviy yetuk shaxsni tarbiyalashdagi muhim fikrlar keltirilgan.