O’SMIRLARDA HAYOTIY KOʻNIKMALARNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK USULLARI - Anvarjonov Azimjon Anvarjon o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada o‟smir yoshidagi o‟quvchlarining hayotda o‟z yo‟lini va o‟rnini topishi muvaffaqiyatga erishishi uchun zarur bo'lgan hayotiy ko'nikmalarni rivojlantirishlari kerakligini anglab yetishlari, va bu jarayonni pedagogik-psixologik usul va metodlar samarali foydalanish haqida fikr mulohazalar keltirib o‟tilgan.