Muhaqqiq shayx Ahmad Shokir - Abdullaev Muhammadsodiq (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Har bir asrning yetuk olimi bo„lganidek, shayx Ahmad Shokir ham shunday olimlardan edi. Mazkur maqolada hijriy XIV asr (mil. XIX asr) boshlarida Azhari sharifning yirik ko„zga ko„ringan olimlaridan biri Shayx Ahmad Muhammad Shokirning ilmiy faoliyatini o„rganishga harakat qildik.