SUZISH BO`YICHA TAYYORLOV GURUHLARIDA SUZISHNI O`YINLAR ORQALI O`RGATISH USLUBIYATI - Xudayberganov Otabek Erkinovich; Kurbanboyev Xudoyshukur Maxsudboy o`g`li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Maqolada o`yinlar orqali suzishni o`rgatish uslubiyati va shug`ullanuvchilarda o`yin mashg`ulotlari vaqtida suzish bo`yicha tezkorlik sifatlarining oshganligi asoslangan.