FORMATIV BAHOLASH JARAYONIDA 7-SINF O‘QUVCHILARINING OG‘ZAKI NUTQINI TEKSHIRISH MAZMUNI VA TARTIBI - G‘aybulloyeva Feruza Bobir qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu tezisda o„quvchilarni og„zaki nutqini formativ baholashning ahamiyati, mazmuni hamda uni amalga oshirish tartiblari borasida fikr yuritiladi.Shuningdek, og„zaki nutqning sifatlariga ham qisqacha to„xtalib o„tiladi.