O’QUVCHI YOSHLARNI IJTIMOIY-PSIXOLOGIK QO’LLAB-QUVVATLASH VA SHAXS SIFATIDA SHAKLLANTIRISH - Eshmirzayev Bozor Saidmurodovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Bugungi davrda insoniyat shu qadar ulkan o’zgarishlarni sodir etayabdiki, bunda iqtisodiyot, siyosat, sanoat umuman olganda jamiyatning barcha jabhalari turli darajada renessansga yuz tutmoqda.