ТИЛНИНГ ЛИНГВОМАДАНИЙ АСПЕКТДАГИ ТАДҚИҚИ - Омонбоева Дилрабо Номонжон қизи (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Тилшуносликда янги шакилланган йўналишлардан бири лингвокултурология саналади. Мазкур мақолада тилнинг лингвомаданий хусусиятлари ҳақида сўз боради.