Ona tili darslarini samarali o’tishda interfaol metodlardan foydalanish - Diloromxon Mahmudova Jahongirxon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Ona tili fanini o'qitishda zamonaviy pedagogik metodlar hamda zamonaviy pedagogik texnologiyalar haqida ma'lumotlar berilgan.