“Ta‟rifot” maqolalarning hajmiga ko„ra tahlili - Davronbek Dilmurod o‟g‟li Abdullayev (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Sayyid Sharif Jurjoniy ko’plab fanlarga oid asarlargan yozgan olim bo’lib, uning asarlari ichida “Ta’rifot” asari alohida ilmiy qiymatga ega. Ushbu maqolada mazkur terminlar lug’atiga oid asarning maqolalari hajmiga ko’ra tahlili o’rin olgan.