ZAMONAVIY KASBLAR VA ULARNING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - Xolqo’ziyeva Mohira Abdurasulovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Zamon o`zgarib, jamiyat rivojlanib borgan sari, insonlarning ehtiyojlari ham o`zgarib boradi. Ehtiyojlardan kelib chiqib albatta, insonlarning kasblari ham ehtiyojlarga monand o`zgarib boradi. Ushbu maqolada hayotimizdagi zamonamiy kasblar va ularning ahaiyati haqida so`z boradi.