PSIXOLOGIK TRENINGLAR VA ULARNI O’TKAZISH TEXNIKASI - Tursunova Lobarxon To'ramirzayevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada amaliyotchi psixologlarning faoliyati davomida ko‟p qo‟llanadigan treninglarni tashkil qilish qonun-qoidalari haqida fikrlar yoritilgan