Psixologiya fanining pedagogik jarayonlar bilan bog’liqligi - Nekvoyeva Sitora Rajab qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada ta’limiy jarayonlarning psixologik borasidagi fikrlar keltirilgan.