QOBILIYAT-BU SHAXSNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATI - Mirzaakbarova Mohida Sobirovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Bu maqolada qobiliyat va shaxsning o‟ziga xos takrorlanmas xususiyatlari haqidagi fikrlar keltirilgan