O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA TO’G’RI YO‘NALTIRISH DAVR TALABI - Mamadaliyeva Sevara Rustamaliyevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqola o„quvchilarni kasb-hunarga yo„naltirish mavzusida yozilgan bo„lib, unda maktab yoshidagi va bitiruvchilarni o„zi qiziqqan va orzu qilgan kasbga to‟g‟ri yo„naltirish haqida ma‟lumotlar yozilgan.