KASBGA YO’NALTIRISHGA O’SMIRLARGA QO’YILADIGAN TALABLAR - Abduraxmanova Roziya (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada o’smirlarni kasbga yo’naltirishga qo’yiladigan pedagogik – psixofiziologik talablar, kasbga yo’naltirish ishlarining o’ziga xosligi xususida fikr yuritilgan. Maqoladan o’quvchilar, psixologlar va ota-onalar foydalanishlari mumkin.