BUXORO FATVO MAKTABI NAMOYONDALARI - Mamadaliyev Akbarjon (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Bu qisqacha yozilgan maqolada buyuk ajdodlarimizning bosib o„tgan ilmiy yo„llari va yozgan ilmiy asarlarining ahamiyatini ko„rsatib berishdir. Ilm- fan va islom dini fatvo ilmida tutgan o„rnilarining qay darajada ekanligini qisqacha yoritish.