BANK ROSSIYA SIFATIDA REGULYATOR TADBIRKORLIK TIJORAT BANKLAR TAHLILI - Mitillayev I.T, Ibroximov Asadbek (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maqolada rassiya markaziy banklar faoliyatini qisqacha mazmunli bajarubchi majburiyatlari xaqida yozilgan.