KERAMIK MATERIALLARNING SIFATINI OSHIRISH USULLARINING TAHLILI - Gulchehra Yuldashevna Qodirova, Ashuraliyev Ziyodillo Bahodir o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada mahalliy chiqindi xom-ashyolardan zichligi kamaytirilgan devorbop keramik g‟isht ishlab chiqarish jarayoni bilan bog‟liq keramik materialning sifatini oshiruvchi omillar jarayoni tahlili yoritilgan.