MUSIQA SOHASIDA BO ‘LAJAK MUTAHASISLARNI YETUK KADR ETIB TARBIYALASHDA QADRYATLAR VA MILLIY AN’ANALARGA TAYANIB TA’LIM BERISHNING IJOBIY JIHATLARI - Mohigul Akbarova, Gayrat Azamkulov, Eshmamat Babamurodov (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada musiqa ilmida tahsil olayotgan talabalarga ta‟lim berish jarayonlarida “ustoz - shogird” an‟analariga tayanib milliy musiqa merosimizni asrab avaylash, uni asl holicha o „rganib kelajak avlod vakillariga yetkazish kabi maqsadli fikrlar ilgari surilgan. Maqola uch pedagog tomonidan o„zaro hamkorlikda yozilgan bo „lib, bir necha yillik tajribalar asosida jamlangan xulosalar asosida yozilgan.