ONA TILI DARSLARIDA TEXNIK VOSITALARNING DOLZARBLIGI - Qanoatova Nazokat Sotvoldi qizi, Kamolova Shodmonoy Sherzodbek qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maqolada ona tili darslarida ko„rgazmali vositalardan unumli foydalanish usullari to„g„risida fikr yuritilgan. Dars turlarida, asosan, o„quvchilarning eshitish, ko„rish va esda saqlab qolish qobiliyatlariga ahamiyat berilgan.