RIBO – QADIM O„TMISHGA NAZAR - Nodirbek Nishonov (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Mazkur mo‗jazgina maqolada sudxo‗rlikning qadimgi xalqlar tarixidagi o‗tmishiga nazar tashlanadi. Bunda o‗sha davrlardagi jamiyatlarda sudxo‗rlikka nisbatan munosabatlari qisqacha keltirilib o‗tilgan.