Qichitqi (Gazanda) o'tining foydali xususiyatlari - Umaraliyeva Mahliyo Xusniddin qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Qichitqi o’ti (gazanda),dorivor xususiyatlari,osimlik urug’I va ildizlar,ayollar va erkaklar uchun foydaliligi,tayorlash ritsepi.