O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA JISMONIY SHAXSLAR DAROMADLARINI SOLIQQA TORTISH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Kurbanov Ilxom Begamovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ilmiy tezisda jismoniy shaxslar daromadlarini soliqqa ortishning iqtisodiy mohiyati, daromad solig‘i va yakka tartibda tadbirkorlik faoliyati bilan shug‘ullanuvchi jismoniy shaxslar daromadlarini davlat byudjeti va soliq to‘lovchilar faoliyatiga ta’siri, muammolar va ularni hal etish masalalari xususida taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.