Amaldagi pillani yеlimsizlаntirish vа yog’sizlаntirish tехnоlоgiyasida amalga oshirilayotgan jarayon tadqiqi - Xojimatov Saidjalolxon, Valiyev Gulom Nabidjonivich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
The work carried out in the cocooning industry, achievements, shortcomings and reforms. Production of quality silk fiber. Work in this field