MAHALLIY BYUDJETLAR BARQARORLIGINI TA’MINLASH MASALALARI - H.TURSUNALIYEV, D.FAXRITDINOV (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
The article reveals the essence of the financial stability of local budgets and the methodology for its determination.