MAKTAB O`QUVCHILARIGA PSIXOLOGIK XIZMAT KO'RSATISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Yaqubova Mamlakat Alisherovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Muallif ushbu maqola orqali maktabdagi psixologlarning ish faoliyati, rejadagi mashg‟ulotlari va maktab hayotidagi amaliyotchi psixologlarning o‟rni xaqida batafsil yoritib o‟tadi.