BARKAMOL SHAXS SHAKLLANISHIDA OILANING O’RNI - Tojiboyev Zafarjon Sodiqovich, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Maqolada muallif shaxni dunyoga kelishi, voyaga yetishi vajamiyatda o’z o’rnini topishida uning oilasini ota-onasini o’rni va axamiyati haqidagi fikrlarni ilmiy asosda tavsiflab bergan.