O’QUVCHILARDA KASB TANLASHDAGI USTUNLIK QILADIGAN MOTIVLAR VA ULARNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Nomozova Muazzam Alimardonovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarimizning kasb tanlashlarida ustunlik qiladigan omillarni tavsifi va ulardagi iqtidor va layoqatlarini ertaroq aniqlashning psixologik usullari va kasb tanlashda oiladagi ota-onaning o'rni va axamiyati haqida keltirib o'tilgan.