O’SMIRLIKDAGI JINOYATCHILIKKA MOYILLIK SABABLARI - Karomatova Mahliyo Salomovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
ushbu maqola orqali muallif o‟smirlik davri, uning husususiyatlari, jinoyatchilikka moyillik ko‟rinishlari xaqida so‟z yuritadi.